Rode wijnenFrankrijk

Bergerac EPOQUE TERROIR BERGERAC ROUGE


 

75cl

Ref.:
€ 11.99

Snelle verzending, gratis vanaf € 95.00!

Prijs per fles : 7,99 euro ipv 10,99 euro. (dus tijdelijk 47,94 euro per doos) Een rijke aromatische Merlot/Cabernet-Sauvignon. Bekroond met een zilveren medaille. Prestige fut en chĂȘne (12 maanden) De Epoque Collection Terroir AOP Bergerac Rouge is een rijke, aromatische Merlot/Cabernet-Sauvignon me een mooie, violetrode kleur. Bevat een neus van rode vruchten met een vleugje zoethout, kaneel en kruidnagel. De ideale tafelgenoot voor uw vleesgerechten, bij wild en kazen.

 

De Epoque Collection Terroir Bergerac Rouge wordt geproduceerd in de wijngaarden van de Bergerac :  een heuvelachtig wijngebied dat grenst aan de Bordeaux en onderdeel uitmaakt van het Departement Dordogne. De wijnen van de Bergerac zijn al sinds de middeleeuwen beroemd en worden van de Bordeaux-druivensoorten gemaakt. De rode wijnen zijn fruitig in de stijl van Bordeaux.

De Merlot is een productieve en vroegrijpe donkerblauwe druivensoort die weelderig, fruitig en zwoel zoet is. Jonge Merlot-wijnen worden gekenmerkt door rijke aroma's van rood en zwart fruit.

Cabernet-Sauvignon is één van de groten onder de druivensoorten die de wijn kracht, structuur en complexiteit geven. Het zijn uitgelezen aromatische wijnen met aanzien.